Dragi posetioče,

Dobrodošli na sajt PPP Investment d.o.o.

Dozvolite mi da vas srdačno pozdravim u svoje lično ime i da sa Vama podelim naš rad i da Vam predstavim našu kompaniju.

Naša kompanija je osnovana s jasnim ciljem primene znanje i iskustvo stečeno u javnom sektoru kako bismo doprineli razvoju modela javno-privatnog partnerstva. Fokus našeg rada je da privatne investicije pronađu svoje mesto u rešavanju investicionih izazova u javnom sektoru.

Naša osnovna delatnost obuhvata savetovanje, razvoj i upravljanje investicionim projektima. Posebno se ističemo u pripremi projekata u oblasti javno-privatnog partnerstva i ESCo modela. Čvrsto verujemo da kvalitetna saradnja između javnog i privatnog sektora može doneti značajne koristi kako za društvo u celini, tako i za pojedinačne učesnike.

Ponosni smo član Instituta evropskih regiona (IRE), a naš rad priznat je od međunarodnih organizacija koje rade na modelu javno-privatnog partnerstva, poput UN Ekonomske komisije za Evropu (UNECE).

Ukoliko želite da saznate više o našem radu i kako možemo zajedno doprineti opštem boljitku, istražite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno putem e-maila.

Hvala vam što ste posetili sajt PPP Investment,

Vaš partner u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja.

 

Srdačno,

Jelena Tadić